Vega IT

Kratak opis kompanije koji ide i na Hopin ispod expo-a

Vega IT je u potpunosti domaća kompanija, koju su 2008. godine osnovali dvojica bivših studenata Fakulteta tehničkih nauka. Kompanija se bavi razvojem softverskih rešenja i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Nemačke, Belgije, Holandije i Švajcarske.

Njihova misija je da rade na stvaranju srećne organizacije u kojoj će svi uživati da rade, a s druge strane da rade na stvaranju uspešne kompanije koja se iz godine u godinu razvija i to u smislu povećanja broja zaposlenih, ali i povećanja prihoda i profita. Shvatili su da ovo mogu da postignu samo uz konstantan rad na ličnom razvoju zaposlenih i uz pozitivan stav prema izazovima na koje svakodnevno nailaze u radu.

Najvažnije vrednosti su im kvalitet, odgovornost, poverenje, timski duh i ispunjenost.

Nove klijente uzimaju samo ako procene da pored postojećih projekata imaju kapacitete i za nove izazove koji im se ukazuju i ukoliko su projekti takvi da odgovaraju znanju i iskustvu koje poseduju.  

Briga o zajednici u kojoj posluju je nešto na šta su posebno ponosni jer smatraju da je u osnovi stabilnog i jakog biznisa, snažna i razvijena društvena zajednica.

Njihova vizija je stvaranje uspešne kompanije, čiji uspeh će im omogućiti da svet oko sebe učine boljim mestom za život.