Schneider Electric doo Novi Sad

Schneider Electric je globalna kompanija prisutna u preko 100 zemalja širom sveta. Sa preko 135.000 zaposlenih, vodi se misijom da svojim klijentima bude digitalni partner za održivost i efikasnost. Više od 180 godina istorije i inovacija, kroz predanost, stručnost i kombinovanu snagu preuzetih kompanija, nastavlja da ostvaruje inovacije na svim nivoima, u cilju obezbeđenja primene principa „Life Is On”. 

U Novom Sadu i Beoradu, kao deo velike Schneider Electric porodice,  bavimo se istraživanjem, razvojem i softverskim inženjeringom u oblasti elektroenergetike, a posebno unapređenjem modernih infrastrukturnih sistema. Nakon dve decenije rasta i razvoja  danas okupljamo 1000 zaposlenih koji zajedno razvijaju i isporučuju softvere za distribuciju električne energije i gasa, na preko 50 projekata u različitim fazama. Naši inženjeri rade i na plasmanu digitalnih rešenja i opreme u oblasti energetike i automatizacije i pomažu svojim klijentima da upravljaju energijom i procesima na siguran, pouzdan, efikasan i održiv način. Nudimo i rešenja iz domena: distribucije električne energije (srednji i niski napon), merenje, kontrola i upravljanje energijom, industrijske automatizacije i kontrole instalacionih sistema i kućne automatizacije, 

Kompanija Schneider Electric već dugi niz godina podržava program stručnih praksi i stipendija za studente tehničkih fakulteta.

Dolaze nam i novi biznisi i tehnologije koji će dodatno otvoriti nove mogućnosti i perspektive za širenje znanja.