Pravila privatnosti EESTEC LC Novi Sad

Udruženje studenata EESTEC LC Novi Sad vodi internet stranicu konteh.org koja pruža informacije o sajmu KONTEH kao i Aplikaciju na domenu cv.konteh.org koja omogućava povezivanje lica zainteresovanih za zaposlenje i stručnu praksu i kompanija učesnica KONTEH Sajma. Ova Pravila Privatnosti služe za informisanje posetilaca stranice o našim pravilima prikupljanja, korišćenja i otkrivanja ličnih podataka korisnika KONTEH aplikacije. Ukoliko se odlučite na korišćenje naše usluge, onda se slažete sa prikupljanjem i upotrebom informacija na način opisan u ovim Pravilima Privatnosti. Lične informacije koje prikupljamo koriste se isključivo za pružanje i unapređenje usluge. Vaše lične podatke ćemo koristiti na način opisan u Pravilima Privatnosti i deliti isključivo sa licima i kompanijama navedenim u pravilima. Naša Pravila Privatnosti kreirana je uz pomoć obrazca Terms and Conditions Template i Online Privacy Policy Template.

Prikupljanje i upotreba informacija

Popunjavanje ličnog profila u okviru naše Aplikacije podrazumeva dostavljanje mnoštva ličnih informacija poput imena i prezimena, elektronske adrese, načina obrazovanja… Pristup Vašim inofrmacijama će pored nas imati i kompanije učesnice Sajma za tekuću godinu, čiju listu možete pronaći na konteh.org internet stranici. Informacije koje sakupljamo biće upotrebljene da Vas kontaktiramo ili prepoznamo.  

Čuvanje dodatnih informacija

Želimo da Vas obavestimo da kada god posetite naš Sajt i Aplikaciju, mi prikupljamo informacije koje nam Vaš pretraživač šalje. U pitanju su informacije kao što su Internet Protokol (“IP”) adresa Vašeg računara, verzija pretraživača, stranice našeg Sajta i Aplikacije koje ste posetili, vreme i datum posete, vreme koje ste proveli na tim stranicama i slična statistika.  

Eksterni snabdevači usluga

Obaveštavamo Vas takođe da možemo angažovati eksternu kompaniju ili pojedince zarad nekih od sledećih razloga:
  • Da bi time olakšali naše Servise;
  • Da bi obezbedili Servis u naše ime;
  • Da bi izvršili usluge vezane za Sajt i Aplikaciju;
  • Da bi nam asistirali pri analiziranju načina kako se naš Servis koristi.
Želimo da informišemo naše korisnike da ove eksterne strane imaju pristup Vašim personalnim informacijama. Razlog za to je da bi izvršili zadatke koji su im dodeljeni u naše ime. Međutim, oni su u obavezi da ne odaju ili iskoriste te informacije u bilo koje druge svrhe.  

Bezbednost

Cenimo Vaše poverenje u pružanju Vaših ličnih podataka, pa nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva zaštite. Međutim, moramo Vas upozoriti da nijedan način prenošenja putem interneta ili način elektronskog skladištenja nije 100% siguran i pouzdan, i ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi do drugih internet stranica

Naš Sajt i Aplikacija mogu sadržati linkove do drugih internet stranica. Ako kliknete na eksterni link, bićete preusmereni na taj sajt. Primetite da ovi eksterni sajtovi nisu upravljani od strane nas. Stoga Vas savetujemo da pregledate i Pravila Privatnosti internet stranica na koje ste preusmereni. Mi nemamo kontrolu nad njima i ne preuzimamo nikakvi odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili prakse eksternih sajtova ili servisa.

Dečija privatnost

Naše usluge se ne odnose na mlađe od 13 godina. Svesno ne prikupljamo lične podatke od dece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dete mlađe od 13 godina dostavilo lične podatke, odmah ih brišemo sa naših servera. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je Vaše dete pružilo lične podatke, obratite nam se da bismo mogli da preduzmemo potrebne akcije.

Izmene ovih Pravila Privatnosti

S vremena na vreme je moguće ažuriranje Pravila Privatnosti, stoga Vam savetujemo da periodično ponovo pregledate ovu stranicu. Obaveštavaćemo Vas o svim promenama tako što ćemo na ovoj stranici objaviti nova Pravila Privatnosti. Sve promene Pravila Privatnosti stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja ili predloge u vezi naše Politike Privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na office@konteh.org.