3. i 4. april 2014, Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad

image image image

Novosti

Novi učesnik - Elsys Eastern Europe

elsysElsys Eastern Europe je kompanija koja se bavi dizajniranjem elektronskih sistema kao i razvojem embedded i aplikacijskog softvera. Radeći na savremenoj tehnologiji, ova kompanija je poseduje znanje i eksperte te pruža svojim klijentima mogućnost implementacije i rešavanja čak i kompleksnih arhitektura.

Za više informacija posetite: http://www.elsys-eastern.com/

 

 

Novi učesnik - ATB Sever

atbATB Sever je kompanija koja se bavi optimizacijom električnih motora i generatora prema tehničkim i ekonomskim zahtevima kupaca. Cilj ove kompanije je razvoj električnih motora velikih snaga i gabarita, hidrogeneratora za male i srednje hidroelektrane i električnih motora za ekstremne uslove rada.

Za više informacija posetite:  http://sever.rs/wp01/


 

Novi učesnik - Mad Head Games!

Mad Head GamesImamo još jednog učesnika KONTEH14! Mad Head Games je kompanija osnovana 2011 godine. Ova kompanija se bavi razvojem igara obraćajući pažnju na detalje i jedinstvenost dizajna. Njihove hidden object adventure igre osvojile su brojne nagrade i objavljene su širom sveta od strane Big Fish Games.

 Za više informacija posetite:  https://www.madheadgames.com/

 

 

M&I Zlatni Sponzor!

m&iKompanija M&I Systems, Co. Group predstavlja nam se kao zlatni sponzor! Osnovana sa ciljem da se klijentu ponude sveobuhvatna IT rešenja i usluge na jednom mestu sa visokim nivoom kvaliteta i pouzdanosti, ova kompanija posluje uspešno već skoro dve decenije. Različitim modulima obuhvaćeni su svi poslovni procesi – planiranje i kontroling, prodaja, distribucija i transport, upravljanje proizvodnjom, nabavka i upravljanje zalihama, računovodstvo i finansije, upravljanje ljudskim resursima i sistemom kvaliteta.

 Za više informacija posetite http://www.mi-system.co.rs/

 

 

Execom Zlatni Sponzor!

execomImamo još jednog zlatnog sponzora, a to je kompanija Execom! Ova kompanija se bavi softverskim inženjeringom i nudi kompletan ciklus razvoja softvera, od dizajna pa sve do njegovog održavanja. Pored svojih predstavništva u Češkoj i Holandiji, Execom ima predstavništvo i u Srbiji i to u Novom Sadu. Rad u ovoj firmi predstavlja rad sa entuzijastičnim, iskusnim i veselim ljudima.

 Za više informacija posetite http://www.execom.eu/sr/index.php


 

Novi učesnik - TMNS Empiry

TMNSJoš jedna učesnica KONTEH14 je TMNS Empiry! TMNS Empiry je holandska firma jedinstvena na ovom prostoru jer model poslovanja zasniva prvenstveno na principu IT konsaltinga i nearshore razvojnog centra. Ono sto jos ovu kompaniju cini znacajno drugacijom jestu i tehnoloski domeni kojima se bavi: SOA, EAI, BPM, CEP (sa tehnologijama kao TIBCO, webMethods, Oracle Fusion, AUREA) ali i razvoj specijaliziranih softverskih resenja (Java tehnologije)

 Za više informacija posetite http://www.tmns.com/


 

Novi učesnik - Lanaco

LanacoKompanija Lanaco se ove godine pojavljuje po prvi put na našem Sajmu! Ova kompanija je najveća IT kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi prvenstveno razvojem softvera za državnu upravu, zdravstvo, javne kompanije i drugo. Ova kompanija vam nudi posao u enrgičnoj i radnoj atmosferi kao i letnje prakse.

 Za više informacija posetite http://www.lanaco.com/

 

 

Novi učesnik - Grundfos

GrundfosJoš jedna poznata kompanija, Grundfos, nam se predstavlja i ove godine. Kompanija Grundfos je globalni lider u naprednim rešenjima za pumpe i predvodnik trenda u tehnologiji vodosnabdevanja. Ova kompanija doprinosi globalnoj održivosti razvijanjem tehnologija koje poboljšavaju kvalitet života i brinu se o planeti.

 Za više informacija posetite http://rs.grundfos.com/

 

 

Novi učesnik - Prozone

ProzoneKao i prethodnih i ove godine kompanija Prozone se predstavlja na KONTEH14! Ova kompanija se veoma uspešno bavi razvojem i implementacijom proizvoda za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima. Njihov tim se sastoji od eksperata u različitim oblastima počevši od JAVA software developer-a pa sve do organizovanja projekata.

 Za više informacija posetite http://www.prozone.rs/

 

 

Novi učesnik - Tarkett

TarkettKompanija Tarkett nam se predstavlja na KONTEH14! Ona predstavljaju vodeću internacionalnu kompaniju za pružanje rešenja za podove i sportske terene pomoću najusavršenijih tehnologija i pri tome vodeći računa o očuvanju životne sredine. Ova kompanija ceni svoje radnike te stalno ulaže u razvoj njihovih talenata kao i u edukaciju, pri tome, naravno, vodeći računa o zaštiti na radu.

Za više informacija posetite http://www.tarkett.rs/


 

Novi učesnik - Codecentric

CodecentricVišegodišnja kompanija učesnica Sajma KONTEH, Codecentric d.o.o. i ove godine se predstavlja na našem Sajmu! Saradnjom sa kolegama iz Minhena, Diseldorfa kao i Solingena, ova IT kompanija diktira standarde evropskog kvaliteta nudeći sveobuhvatna rešenja i usluge u oblastima agilnog razvoja softvera, mobilnih aplikacija, optimizacije performansi sistema, programske arhitekture i razvoja softvera u Java programskom jeziku.

 Za više informacija posetite www.codecentric.rs


   

DEVTECH - Generalni pokrovitelj!

Devtech


Iako se pojavljuje po prvi put na KONTEH-u, DEVTECH zauzima bitnu ulogu na IT trzistu, a ujedno i na nasem
sajmu kao Generalni sponzor! Ova kompanija se bavi razvojem Cloud platformi i Cloud aplikacija, i prati neke od
najnovijih tehnologija i trendova u IT svetu. DEVTECH saradjuje sa globalnim kompanijama u IT/Cloud sektoru,
kojima ujedno i pruža svoje usluge.

 Za više informacija posetite devtechgroup.com


   

VegaIT Zlatni Sponzor!

VegaIT Sourcing

Vega IT Sourcing je novosadska IT kompanija, koja godinama uspešno posluje na međunarodnom tržištu. Verujemo da je praktično iskustvo fundamentalni izvor znanja i zato nikada ne prestajemo da učimo. Posvećeni smo otkrivanju novih tendencija u industriji i njihovom usvajanju kroz obuke, predavanja i seminare. U slobodno vreme praktikujemo druženje, a našem timu su omogućene razne sportske i zabavne aktivnosti (skijanje, rafting, paintball, teretana, fudbal, biciklizam, izleti, putovanja itd).

 Saznaj više o nama na www.vegaitsourcing.rs ili na našoj FB stranici.

Ako imaš pitanje ili želiš da zakažemo upoznavanje, pošalji “zdravo” na zdravo@vegaitsourcing.rs. Vidimo se!


   

HintTech Zlatni Sponzor!

HintTech

Hinttech, kompanija koja okuplja iskustvo i ambicioznost, svojim klijentima pruža samo najbolja rešenja u sferi e-biznisa i upravljanja digitalnog sadržaja, omogućavajući im da uvek budu jedan korak ispred drugih. Ova kompanija, sa sedištem u Delftu, nam se i ove godine predstavlja na Sajmu i to kao zlatni sponzor!

Za više informacija posetite www.hinttech.com


   

MDCS Zlatni Sponzor!

MDCS

Uspešna saradnja sa Microsoft Development Center Serbia, koja traje već nekoliko godina unazad, nastavlja se i ove godine. Ova kompanija učestvuje kao zlatni sponzor! Njihova misija je zauzimanje aktivne uloge u razvoju novih Microsoft tehnologija kao i unapređenje već postojećih i to čine angažovanjem jedinstvenih lokalnih talenata iz Srbije i regiona.

Za više informacija posetite http://www.microsoft.com


   
Popunite svoju biografiju!

Učesnici

Organizatori projekta
Partneri


TIM Centar za istraživanje i edukaciju
Centar za razvoj karijereNacionalna služba za zapošljavanje

Katedra za informatiku

Generalni medijski pokrovitelj

rtv

Medijski pokrovitelji

PC PressBiznis & finansije              Biznis Magazin          Izlazak       

Progressive    ClickClickBoomEkonometar

Inforeview                 GM                 Fon-ov centar za razvoj karijere             Gle e-magazin       

NajStudentalpvc bravotopfm        Privredni zurnal    ⇧⇧⇧