“Tajfun HIL je globalni inovator u primeni pristupa „Controller-Hardware-in-the-Loop (cHIL)” u elektroenergetici. Naši sistemi za testiranje invertera, konvertera i ostalih softverski kontrolisanih elektroenergetskih uređaja nalaze se u laboratorijama svih vodećih svetskih elektronergetskih kompanija, kao i u laboratorijama mnogih vodećih univerziteta, a u poslednje vreme, naši sistemi postaju sve zanimljiviji i proizvođačima hibridnih i električnih vozila. U skladu sa tim, rad u kompaniji Tajfun HIL počiva na inovativnosti i sposobnosti pronalaženja novih i boljih rešenja za postojeće, kao i za nove probleme.

Zbog toga smo Tajfun HIL učinili mestom na kome rad predstavlja način za ostvarivanje ličnog napretka i stvaranje ekološke budućnosti bazirane na pametnim elektro mrežama i upotrebi obnovljivih energenata. Prijavljivanjem za posao u našoj kompaniji, stičete mogućnost da se pridružite dinamičnom i agilnom timu stručnjaka iz različitih visokotehnoloških oblasti, gde ćete imati priliku da konstantno napredujete u struci, kao i da ostvarite svoj pun potencijal kroz individualni doprinos timskom radu.

Konačno, rad u Tajfun HIL-u može da vas odvede u različite krajeve sveta u okviru pružanja podrške našim mušterijama i sticanja novih znanja u radu sa kolegama iz našeg internacionalnog tima u Bostonu i Cirihu.”

Posetite nas na