Generalni pokrovitelj

logo
Vega IT Sourcing
Vega IT Sourcing

Kompanija Vega IT se bavi razvojem softverskih proizvoda i uspešno posluje na tržištima Velike Britanije, Nemačke, Belgije, Holandije i Švajcarske.

Zlatni učesnici

Naovis
Devtech
Devtech

DevTech provides Cloud enablement solutions to ISVs, Cloud Service Providers, Fortune 500 and some of the world’s largest telecommunication companies.

Seven Bridges
EXLRT
EXLRT

EXLRT is a Dutch company with offices located in Serbia, the Netherlands and in the USA. The company was founded in 2007, and until 2016 was known as HintTech.

Seven Bridges
Levi9 IT Services
Levi9 IT Services

Levi9 je outsourcing kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima.

Microsoft Development Centar Serbia
Microsoft
Microsoft

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji prvi je razvojni centar kompanije Majkrosofta u Jugoistočnoj Evropi u kome se razvijaju softveri i aplikacije koje koriste milioni ljudi širom sveta.

Naovis
Naovis
Naovis

"Naovis" je novosadska softverska kompanija, sa sedištem u Švajcarskoj, specijalizovana za razvoj, održavanje i upravljanje dugoročnim tehničkim rešenjima u oblasti finansija, penzionih fondova i CRM alata.

logo
NTT DATA Serbia
NTT DATA Serbia

NTT DATA Serbia provides development assistance and expert advice for customers across various industries, IT service providers, system integrators and software companies.

logo
Rendered Text
Rendered Text

Ako želiš da radiš na razvoju proizvoda koji je jedan od vodećih na svetskom tržištu i koriste ga kompanije kao što su Ebay, Dribbble i CoreOS, @Rendered Text je pravo mesto za tebe.

Seven Bridges
RT-RK
RT-RK

RT-RK d.o.o. se bavi razvojem softvera u oblasti real-time embedded sistema, sa fokusom na multimedijalne i komunikacijske uređaje i softver za automobilsku industriju.

Seven Bridges
Seven Bridges
Seven Bridges

Seven Bridges se bavi analizom biomedicinskih podataka, pospešujući proboje u istraživanju raka, genetskih oboljenja, razvoja lekova i personalizovane medicine.

logo
TMNS Empiry
TMNS Empiry

TMNS Empiry is a part of an international IT group TMNS, headquartered in the Netherlands. More than 15 years, company works as a global IT consulting for enterprise integration services.

Srebrni učesnici

htec
AUTOMOTIVE by RT-RK
AUTOMOTIVE by RT-RK

Kompanija se bavi razvojem softvera za automobilsku industriju, kao i razvojem softvera za industrijske i aerospejs primene.

htec
Dynamicsoft
Dynamicsoft

We’re specialized in e-business solutions for the Graphic Arts. Dynamicsoft been helping print companies to grow for 10 years. Nowadays Wsc Printer is the complete solution for Print MIS/ERP, Web2print and eCommerce B2B/B2C.

htec
Execom
Execom

Execom je izvozno orijentisana softverska kuća osnovana 1995. Naš portfolio projekata obuhvata: satelitsku komunikaciju, automatizaciju hemijskih i medicinskih analizatora, poslovno-finansijske sisteme, pametne kuće, IoT rešenja.

htec
FSD DOO
FSD DOO

FSD razvija složene web aplikacije na bazi standardizovanih procesa, gde svaki član tima ima mogućnost da se profesionalno razvija i koristi najnovije tehnologije.

htec
HDL Design House
HDL Design House

HDL Design House se bavi pružanjem usluga u oblasti projektovanja i verifikacije SoC integrisanih kola, kao i razvojem IP cores i simulacionih modela koji se koriste u „System/Product Level“ simulacijama.

htec
HTEC (High Tech Engineering Center)
HTEC

HTEC je domaća IT kompanije sa predstavništvima u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Geteborgu i San Francisku. Naši inženjeri rade pretežno na research projektima razvoja web i mobilnih aplikacija, kao i embedded sistema.

htec
Intens
Intens

Intens d.o.o. je softverska firma specijalizovana za razvoj poslovnih informacionih sistema i pružanje konsultantskih usluga iz oblasti informacionih tehnologija

logo
Novalite
Novalite

Ponosni smo na činjenicu da je kvalitet usluge koji nudimo fokusiran na stvaranje najnaprednijih web, desktop i mobilnih aplikacija za širok spektar internacionalnih klijenata.

logo
OBLO Living
OBLO Living

OBLO se bavi razvojem proizvoda i sistema automatizacije u pametnoj kući koristeći tenologije Zigbee, Z-Wave, BLE and WiFi RF za integraciju uređaja u pametne kućne mreže.

Bronzani učesnici

logo
ATB SEVER
ATB SEVER

Više od 90 godina ATB SEVER je poznat po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora i generatora.

logo
CCBill
CCBill

Sistem za plaćanje preko interneta

logo
Davies Meyer
Davies Meyer

Davies Meyer je marketinška agencija sa sedištem u Hamburgu, Novom Sadu, Kopenhagenu i Cirihu, koja već 16 godina uspešno sarađuje sa svetski poznatim brendovima.

logo
ELSYS Eastern Europe
ELSYS Eastern Europe

ELSYS Eastern Europe je jedna od vodećih kompanija na evropskom tržištu koja se bavi razvojem kompleksnih integrisanih kola i embedded sistema.

logo
Kolosek
Kolosek

Mi gradimo kvalitetne inžinjere. Dobar student sa računarskog smera u Koloseku postaje stručnjak koji zna da rešava veoma kompleksne probleme. Upoznajte nas bolje na Kontehu.

ICodeFactory
ICodeFactory
ICodeFactory

ICodeFactory je kompanija koja se bavi kompletnim procesom razvoja softvera od ideje do produkcije, profesionalnom obukom programera i konsultantskim uslugama.

logo
M&I Systems, Co
M&I Systems, Co

M&I Systems je kompanija koja iza sebe ima 26 godina iskustva i skoro 150 stalno zaposlenih u tri zemlje.

logo
Neofyton doo
Neofyton doo

NEOFYTON je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju prerade plastike, sa sedištem u Novom Sadu.

logo
Prozone
Prozone

Najznačajnije oblasti koje pokriva delatnost Prozone kompanije su: razvoj proizvoda za upravljanje dokumentima (Document Management), Razvoj proizvoda za upravljanje poslovnim procesima (Business Process Management), Implementacija Enterprise Asset Management rešenja zasnovanih na IBM Maximo sistemu, Izrada custom web aplikativnih rešenja po zahtevu korisnika

logo
Sixsentix
Sixsentix

Sixsentix, softverska kompanija sa ubrzanim rastom, je u potrazi za novim članovima tima. Sedište matične kompanije je u Cirihu, a lokalne kancelarije se nalaze u Novom Sadu, Beogradu i Beču.

logo
Typhoon HIL
Typhoon HIL

Kompanija Typhoon HIL je tehnološki lider u oblasti testiranja i proizvodnje alata za kontrolu kvaliteta softvera u energetskoj elektronici, sa vizijom da postane standard za računarsko projektovanje (CAD) u oblasti energetske elektronike.

logo
Zuhlke engineering
Zuhlke engineering

Zuhlke brings ideas to market and helps companies achieve success across various industries. Our interdisciplinary teams are based in Germany, the UK, Austria, Serbia and Switzerland.

Prijatelji Sajma

logo
ITAF
ITAF

ITAF is an eighteen years old, Belgium based ICT company with offices in Novi Sad and Belgrade..

logo
Service Plus
Service Plus

Service Plus d.o.o. je kompanija koja se bavi informacionim tehnologijama sa fokusom na svet trgovine. Distribuira i pruža podršku za softver koji koriste najpoznatiji svetski trgovinski lanci, kompletno rešenje za lance snabdevanja u maloprodaji i veleprodaji.